Remenat de gambetes, alls tendres i espārrecs

 

Ingredients

Les quantitats hauran de ser a ull

  • Alls tendres.

  • Espārrecs (si són de bosc i collits a Son Reus, millor).

  • Gambes.

  • Ous 1 ō 2 per hom.

  • Oli, sal i pebre.

 

              

espārrecs

 

           

gambes

        

                                               

         alls tendres

Com fer-ho

  • Dins una paella amb poc oli, sofregim les gambes i, ja fredes, els traiem els caps i les pelam.

  •  Premem els caps per treure'ls els suc i mesclar-lo al final, amb tota la resta del plat.

  • Sofregim els alls i els espārrecs, dins el mateix oli.

  • Batem els ous com per truita i hi afegim una o dues cullerades de llet.

  • Ho mesclam tot dins la paella i  ho remenam fins que l'ou agafi consistčncia cremosa.

  • Hi mesclam també, el suc dels caps.

     Ho podem servir amb pa frit.